DENİZLİ / TAVAS - Kızılcabölük Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşku ile kutladık. Bayramda bizleri yalnız bırakmayarak bizleri onurlandıran, çocuklarımızın çoşkusuna ortak olan Sayın Kaymakamımız Tarık Yerlikaya'ya, Sayın Belediye Başkanımız Kadir Tatık'a, Sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Emniyet Müdürümüze, Jandarma Komutanımıza ve değerli Kızılcabölük halkına teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü panosunun hazırlanmasında emegi geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliklerinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun Antalya'ya düzenlemiş olduğu geziden kareler.

Mrt

Okulumuz, ilçemizde düzenlenen Futsal Turnuvasında  Yıldızlar Grubu'nda 3. olmuştur. Emeği geçen Neden Eğitimi öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

7-22 Ekim  AB Kod Haftası'nda (Codeweek 2023) Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından düzenlenen kodlama etkinliklerine katılan okulumuz,  kodlama becerilerinde sertifika almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

7/A sınıfı öğrencilerimizin Gleneksel Sanatlar Dersinde yapmış oldukalrı tesbih ve bileklik çalışmaları. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil savunma Günü dolayısıyla okulumuzda İkaz-Alarm Tatbikatı gerçekleştirilmiştir.  Personel ve öğrencilere Sivil Savunmanın önemi, ikaz ve alarm işaretleri, kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer ve benzeri silahların etkileri, bunlara karşı korunma önlemleri, gizleme ve karartma konuları anlatılmıştır. Alarm işaretleri üzerine planlı bir şekilde  dersliklerin boşaltılarak, öğrencilerin sığınma yerlerinde toplanmaları sağlanmıştır.

Şbt

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aykut Günlü tarafından "Teknoloji Bağımlılığı ve Akran Zorbalığı" semineri verilmiştir. Öğrencilerimiz merak ettiği sorular hakkında bilgi edinme fırsatı elde etmiştir. Emeklerinden dolayı hocamıza, okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

7. sınıf öğrencilerimizin Geleneksel Sanatlar Dersinde yaptıkları anahtarlık çalışmaları. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Karne haftası faaliyetlerimizde öğrencilerimiz kitap okuma saati, oyun saati, fıkra canlandırma etkinlikleri, kahvaltı saati, en sevdiğini paylaş etkinlikleri gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştirmişlerdir.   Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi Aralık ayı etkinliklerimizde öğrencilerimiz "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü'nden en az 3 kelime seçerek özgün cümlelerin yer aldığı afiş tasarımları yapmışlardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Kasım ayı içinde okulumuzda pano çalışmaları, kelime etkinlikleri, kukla gösterileri, sözlük tasarımları gerçekleştirilmiştir.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım 5. sınıf öğrencilerimiz "öğretmen" kavramını yorumladılar. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.